Værktøjssliberi hos Weide Diamantværktøj

I langt de fleste tilfælde kan det svare sig, at få genopslebet sit skærende værktøj, fremfor at kassere og købe nyt. Er det blot tale om, at værktøjet er blevet sløv, har vi mulighed for at slibe det op, så værktøjet fremstår som nyt. Ved indlevering af HM-klinger bliver de renset og efterset og har HM-klingen mistet en tand, kan vi påloddet en ny. Vi vurderer ved hver klinge, om det kan svare sig, at renovere den og gennemføre en slibning.
Hos Weide Diamantværktøj servicerer vi med salg, renovering og lønslibende arbejde af skærende, klippende og borende værktøj. Værktøjssliberiet foregår på vores eget sliberi i Esbjerg, og vores lager rummer et udvalg af bl.a. HM-klinger.

Står du og mangler en ikke-lagerførende vare, kan denne i de fleste tilfælde skaffes eller fremstilles med én eller få dages leveringstid.
Vi er f.eks. behjælpelige med: HM-Klinger, Båndsavsklinger, Sneglebor, Overfræsere, Profil- og Notfræsere samt meget mere…

Værktøjssliberi med stor maskinpark

Sliberiet indeholder en større maskinpark, hvor hovedparten af alle slibe- samt renoveringsopgaver kan udføres.
Vores produktprogram omhandler bl.a. slibning af: HM-klinger, HSS-klinger, Rundknive, Skærebakker, Sneglebor, Trin- og pladebor, Høvleknive og papirknive, Langknive (maks. 3 meter), Kuttere, Profilfræsere, Notfræsere, Kunstbor og hulsave, Mejsler, Båndsavsklinger, Kødhakkesæt og køkkenknive, Kædesavskæder, Haveredskaber og hånd- og motorklippere, Kreaturklippere og meget mere…
Desuden er der mulighed for, at få slebet Eternit- og Frezite klinger igennem os.

Produktprogrammet omhandler også fremstilling og salg af spåntagende værktøj til materialer som træ, plast, gummi, metal, papir, kød, fisk m.m.

Vi står til rådighed med værktøjssliberi til håndværk, private og industri. Vores klare målsætning er indfri jeres forventninger til sliberiet, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os i dag

Med base i Esbjerg er vi den ideelle samarbejdspartner i bl.a. Ribe, Bramming og Varde. Vi sender naturligvis vores produkter til hele Danmark. Der er mulighed for at møde op i vores åbningstid på vores værksted. Eller kontakte os via e-mail eller telefon. Vi ser frem til jeres henvendelse.

Med få undtagelser kører vi varetur hver onsdag i Esbjerg, hvor vi henter og bringer værktøjet for Deres virksomhed. Kontakt os på tlf. 75 45 23 08 og hør om muligheden for at være en del af vores varetur.

Træsneglebor
Værktøjssliberi i Kolding og Ribe
Kædesavskæder
Høvlejern
Værktøjssliberi i Kolding og Ribe
Højbo Fugefræsesæt
Værktøjssliberi i Kolding og Ribe