Weide Diamantværktøj har gennem årene specialiseret sig i borende og skærende værktøj med diamant- og hårdmetalskær, samt fremstilling af tilbehør tilpasset kundens behov. Vort produktprogram spænder vidt. Vi fremstiller alle typer diamant- og hårdmetalkernebor på eget værksted. Diamantkernebor i størrelserne ø6mm – ø1200mm. Hårdmetalkernebor i størrelserne ø20mm – ø1200mm. Vi er leveringsdygtige i kernebor til beton, gasbeton, sten, mursten, asfalt, gips, træ, plastik m.m. samt nybestykning af gulvslibeskiver.

Som standard gevind producerer vi kernebor med 1/2″-, 5/4″- og pixie gevind. Opkobling til 13mm borepatron, SDS+ og SDS-max adaptere. Vi fremstiller kernebor til håndholdte- og stationære maskiner, samt våd- og tørboring m.m.

Kort sagt, kernebor til enhver opgave…

Produktprogrammet omhandler også salg af tilbehør til bore- og skæreindustrien. Diamantklinger, HM-klinger, adaptere, overgangsstykker, forlængere, ankerbolte, slagbor, bærehåndtag, borudtrækkere m.m.

Service af produkterne foregår ligeledes på eget værksted. Renovering af diamant- og kronebor med nye segmenter, rør, gevind m.m.

Renovering og lønslibning af skærende og borende værktøj.

Kontakt os i dag på tlf. 75 45 23 08 eller på e-mail info@weide.dk.

Diamantkernebo
Diamantkernebor i Kolding og Ribe
Adaptere
Maskinværksted i Ribe og Kolding
Hårdmetal-Kernebor
Special værktøj
Slibeskiver